Saturday, 27 July 2013

Dugaan buatku

Tarikh 23 Julai 2013... kehilangan yang cukup dirasai.. zuriat yang aku kandung selama 10 minggu pergi buat selama-lamanya..

Tuesday, 18 June 2013

Anugerah

18 june aku disahkan hamil 5 minggu... satu perasaan yang xdapt dgambarkan. Setelah hampir 1 1/2 tahun menunggu kehadiran cahaya mata.. syukur pada mu ya allah.....

Friday, 11 January 2013

~ aku sebagai pelajar tajaan JPA

10 Januari 2013, aku ke putrajaya untuk mendengar taklimat dari JPA berkaitan dengan Tajaan Pendidikan... errrrr xtahu nk tulis pe lg..hahhaha..

~ aku sebagai pelajar ePJJ

4 ogos 2012 aku diterima untuk melanjutkan pelajaran di peringkat Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kewangan) dalam mode ePJJ. Satu pengalaman yang baru, tempat yang baru iaitu di Shah Alam. Penuh dengan cabaran. Suasana didalam kelas cukup berbeza jika dibandingkan masa aku Diploma dulu. Pelajar nya dari semua agensi baik kerajaan mahupun swasta. Takut dan terasa diri ini kecil je jika dibandingkan dengan mereka semua.

Jam 4 pagi dah perlu bersiap, untuk ke Shah Alam. Dugaan betul.. Mengantuk jangan cerita la. Cabaran.. Cabaran... 4 tahun juga la untuk menghabiskan pengajian ini. 2012 - 2016..

Sejak suami dapat berpindah ke sini,dialah yang menjadi peneman setia semasa aku ke kelas. sanggup menunggu aku dari 8 pg higga 6 petang. Terima kasih banyak-banyak pada suami tercinta.

1 semester sebagai pelajar epjj sangat mencabar, kelas/seminar hanya dijalankan 5 kali selama 14 minggu. Nampak relax je tp bila nak test or quiz dan kena belajar sendiri...omg!!! sakit kepala. Sekarang ni minggu peperiksaan , aku tinggal 1 paper je la iaitu islamic finance. 

tak tahu nk tulis pe lg.. k la bye2.. hi3

Wednesday, 23 May 2012

~ alhamdullilah .. akhirnya :)

syukur alhamdullilah..suami dapt pindah keje d tangkak.. 
x perlu la tiap2 bulan aku atau suami nk kne blik untuk jmpe antara 1 sme lain....
waaaaaaaaaaaahhh seronok ny...suami ada di samping... :)


Monday, 27 February 2012

Tuesday, 10 January 2012

~ waktu yang sibuk...huuuhhh

Salam semua !! lame dh x update blog..hi3 lupe password r..tu la asyik suh laptop igatkan..dh format hilang semua ny...haiii lain kali kne igat sndiri..huhuuhu

skrg ni aku sibuk sgt ngan hal sekolah,study,rumahtangga..huhuh.. penat jgak ekk.nk buat semua dlm 1 masa...pening kepala ni....hmmm xpe2 lg 2 minggu aku nk cuti..n thn nk blik kedah jumpe suami..huhuh

k la nk smbung wat assgmnt...bye2...salam